Upphandlingsansvarig

Upphandlingsansvarig
Skandia

Upphandlingsansvarig


Jobbeskrivning
Upphandlingsansvarig med kundansvar sökes till avdelningen Upphandlad affär. Vi söker en person som ytterst ansvarar för inkommande upphandlingar, stora företag i segmentet strax under KAM-bolagen.

Din roll
En väldigt viktig del av arbetet handlar om att analysera upphandlingsunderlag/förfrågningar och sedan leda hela upphandlingen där rätt personer involveras i processen. Upphandlingarna kommer alltid att drivas tillsammans med en eller flera Upphandlingsspecialister inom avdelningen Upphandlad affär. Vidare så krävs även ett bra samarbete med representanter från en rad andra avdelningar inom Skandia, Produkt Spar och Risk är då centrala enheter. När en upphandling har avslutats så finns ett ansvar kvar för själva implementeringen och sedan övergår rollen som ansvarig för själva upphandlingen till att vara kundansvarig för det specifika företaget som har anslutits till den nya pensionsplanen. 
 
Din profil och bakgrund
Tjänsten kräver noggrannhet, en stor affärsmässig förmåga och god förhandlingsskicklighet. Djup kunskap inom tjänstepensionsplaner och erfarenhet av att ha arbetat med stora företag inom pensionsområdet är ett krav. Vidare så värdesätts förmågan att jobba i grupp samt skapa förtroende hos våra kunder.

Din ansökan
Du skickar in din ansökan via vårt rekryteringssystem. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 18 juni, 2017. Du är välkommen att kontakta Michael Enberg, avdelningschef, 070-595 52 89 om du har ytterligare frågor.
  
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark, ett förvaltat kapital på 578 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se

 

Ansök
Stockholm
9ea3260c (anges alltid vid ansökan)
2017-05-31
Michael Enberg, avdelningschef, 070-595 52 89