Pensum söker Senior sakförsäkringsförmedlare

Senior sakförsäkringsförmedlare
Pensum AB

Pensum söker Senior sakförsäkringsförmedlare


Pensum AB söker en Senior Sakförsäkringsförmedlare till kontoret i Stockholm.

Information om tjänsten:
Till tjänsten som senior sakförsäkringsförmedlare på Pensum söker vi en specialist inom försäkringar med brinnande intresse för den personliga kundrelationen. Du kommer att dels att arbeta med våra befintliga kunder samt ansvara för kundrekrytering tillsammans med våra kollegor på Pensum. Det gemensamma målet är att skapa mervärden för våra företagskunder genom personlig och professionell rådgivning. Du kommer att ingå i Sak avdelningen med fokus på företagsförsäkringar men du kommer även att arbeta nära våra medarbetare inom kapitalförvaltning, aktiemäkleri och livförsäkringsmäklare för att hjälpa varandra och serva våra företagskunder på allra bästa sätt. Inom avdelningen för sakförsäkringar så är vi en betydande aktör inom Sports Management med ett flertal av Sveriges största idrottsförbund som kunder samt att vi är stora inom Fine Art samt Fastigheter.

Vi söker dig som är framåt, nytänkande och som stimuleras av att bryta ny marknad och att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Vi tror att du har IFU diplom och ekonomisk utbildning på högskolenivå och/eller motsvarande erfarenhet. Du har lång erfarenhet av sakförsäkringsförmedling och har idag ett stort personligt nätverk och befintliga kundrelationer. Har du arbetat på något av de stora förmedlarhusen eller försäkringsbolagen med sakförsäkringar så ser vi det som en stor fördel. Här på Pensum så får du möjligheten att komma till en snabbfotad, expansiv och oberoende aktör med stor bredd i sitt erbjudande och som alltid sätter kunden i fokus.

Som person är du en affärsdriven, professionell och utåtriktad lagspelare. Att du har ett brinnande intresse för försäkrings och finansmarknaden förutsätter vi.

Vi erbjuder dig en tjänst full av möjligheter till utveckling, bra villkor och en spännande arbetsplats. Du kommer hjälpa till att bearbeta en befintlig kundstock men en stor del av arbetet kommer att vara fokuserat på att rekrytera nya kunder. Vi erbjuder dig en fin internutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling i en inspirerande miljö.

Information om Pensum:
Pensum grundades år 2002 med målet att skapa en oberoende och engagerad Försäkrings och Finansrådgivare – helt fristående och djupt engagerad i relationen till våra kunder. Idag är Pensum en betydande aktör på försäkrings och finansmarknaden men fortfarande en fristående och djupt engagerad rådgivare. Pensum erbjuder hög kompetens och service inom aktiemäkleri, kapitalförvaltning, corporate finance, försäkringsförmedling inom sak och liv. Pensum är idag 50 anställda på våra kontor i Luxembourg, Stockholm, Oslo och Fredrikstad.

Välkommen med din ansökan till Ellen Fernandez via mail: ellen.fernandez@pensum.se eller
Lars Brannemark via mail: lars.brannemark@pensum.se

Skicka ansökan som innehåller CV samt personligt brev.

För frågor om tjänsten så ta gärna kontakt med Ellen Fernandez på telefon 0708-86 00 18 eller
Lars Brannemark på telefon 0763-44 20 50.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm
9df68360 (anges alltid vid ansökan)
2017-06-12