If skadeförsäkring söker Ledare till Motorskador

Ledare till Motorskador IMF
If Skadeförsäkring AB

If skadeförsäkring söker Ledare till Motorskador

Vi söker en erfaren ledare som vill vara med och starta upp vårt nya team

Det går bra nu! Vi växer så det knakar och det gör att vi kommer att öppna upp ett helt nytt skadeteam i Sundsvall. Motorskador hanterar skador på bilar och andra fordon under Ifs varumärke. I tillägg till detta administrerar vi även försäkring och garantier för ett antal stora generalagenter. Detta benämns internt som If märkesförsäkring (IMF). IMF tillhör Skadecenter Privat i Sverige. Totalt sett består Skadecenter Privat Sverige av 13 team och 220 medarbetare som hanterar Motor, Civil och Djurskador. Tillsammans hanterar vi 540 000 skador per år.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag med att starta upp vårt nya skadeteam på ca 15 personer. Du ansvarar i första hand för ditt team men har också ett helhetsansvar för hela IMF-portföljen, och ett nära samarbete med de andra ledarna. Vi har en öppen och inkluderande kultur där vi förväntar oss att du tar egna initiativ och bidrar aktivt.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Övriga Center, bestående av 8 ledare uppdelade mellan Nyköping, Stockholm och Sundsvall som ansvarar för olika skadegrupper, varav 6 hanterar IMF. Du rapporterar till Maria Petersson, Ansvarig för Övriga Center, Claims Sweden.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga uppgifter handlar om att vara nära dina medarbetare och coacha dom till att kunna leverera en känsla av ‘’lugn vi hjälper dig’’. Du anammar ett coachande förhållningssätt och kan anpassa din ledarstil efter medarbetarnas kompetens och utmaningar.

Du är trygg i att ge feedback på ett stärkande sätt. Du jobbar även aktivt med att stärka förståelsen och engagemanget för kundorientering i det dagliga arbetet genom att tillsammans med medarbetarna lyssna på samtal och analysera kundresor samt identifiera waste (onödiga processer) och eliminera dessa. Jobbet innebär till stor del medlyssning på plats samt att lyssna på inspelade samtal för att kunna coacha dina medarbetare.

Vem är du?
Du är nyfiken på andra människor och vill driva utveckling tillsammans med och genom dina medarbetare. Du får vara med och påverka uppbyggnaden både av ditt team och bidra till utveckling och framdrift av IMF skadeservice totalt. Du har möjlighet att påverka och vara med och fatta beslut.

Jobbet innebär högt tempo och varierande uppgifter med stor frihet och eget ansvar i hur man löser de utmaningar som uppstår. Det kräver att du är stresstålig och har förmåga att prioritera och strukturera din egen vardag. Det innebär stor frihet i att hitta egna vägar, vara kreativ och komma med förslag på förbättringar och nya sätt att arbeta.

Du är duktig på att engagera och entusiasmera dina medarbetare och tycker att det är roligt att stå inför andra och leda och presentera. I tillägg bör du ha tillräckligt goda kunskaper i Powerpoint samt Excel för att kunna sammanställa proffsiga presentationer gentemot egna medarbetare samt andra enheter. Som ledare är du en förebild och bör alltid föregå med gott exempel samt positiv inställning, du står bakom och representerar Ifs kärnvärden och företagets intressen.

Vi söker dig som har jobbat som ledare i några år och har erfarenhet från att jobba med kundservice. Försäkringskunskap är en merit.

Låter det här som rätt utmaning för dig? Då är du välkommen att söka till oss.
Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) senast 30 juni.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök
Sundsvall
cd973cf9 (anges alltid vid ansökan)
2017-06-13