If Skadeförsäkring söker en Product Manager till enheten Personförsäkringar

Product Manager
If Skadeförsäkring AB

If Skadeförsäkring söker en Product Manager till enheten Personförsäkringar


Har du ett stort intresse för välfärdsfrågor? Tar du chansen att förvalta ett stort ansvar genom att skapa ett eget ägarskap och utveckla verksamheten? Trivs du i en kreativ miljö där dina åsikter och beslut gör skillnad? Vill du spela en viktig roll i resan för att göra If till Nordens mest kundorienterade bolag genom att förenkla våra kunders vardag och skapa trygghet?

Tilltalas du av ovanstående kan du vara den Product Manager som vi söker till enheten Personförsäkringar inom affärsområde Privat Sverige. Enheten består idag av fem medarbetare som tillsammans ansvarar för produkt- och processutveckling, underwriting, partnersamarbeten, lönsamhet, prissättning och utveckling av personförsäkringsportföljen. Med en snabbt växande affär väljer vi nu att utöka teamet med en ny Product Manager roll. Det innebär att vi söker en kandidat med helhetsansvar i alla försäljningskanaler för Ifs personförsäkringar (gravid-, barn-, sjuk- & olycksfalls-, liv- och sjukvårdsförsäkringar).

För att lyckas är det viktigt att du trivs i en utåtriktad roll som specialist och med ett nära samarbete med produktspecialisten inom person, samt med andra enheter och våra försäljningskanaler. Ytterligare förutsättningar är att du har ett intresse för att driva och representera personförsäkringsfrågor internt, att du är lyhörd för input och utmaningar inom andra delar av organisationen, samt att du har ett intresse av välfärds- och socialförsäkringsfrågor eftersom våra lösningar är ett komplement till dessa. Du kommer ha en central roll i utvecklandet och kvalitetssäkring av kundresor, processer, koncept, kundkommunikation och utbildning. Du kommer att arbeta med strategiska såväl som operativa frågor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för utveckling och kundorientering, samt drivs av att hjälpa våra kunder att försäkra sina personrisker. Du trivs och är drivande i ett nära samarbete med våra distributionskanaler och skadeorganisationen. Du är lyhörd gentemot dina kollegor och trivs med att aktivt bygga nätverk. Du är proaktiv, har en positiv inställning och klarar av att arbeta självständigt med flera uppdrag parallellt. Du är kommunikativ i tal och skrift, noggrann och gillar att ta ansvar

Önskvärda kvalifikationer är högskoleexamen eller motsvarande, inriktning mot juridik är meriterande. Du har erfarenhet från projektledning och arbetar strukturerat. Du har kunskap om försäkringsbranschen, företrädelsevis personprodukter, och god analytisk förmåga.

Meddela ditt intresse genom att skicka ansökan och ditt CV till Jaan Köll. Vi kommer intervjua kandidater löpande. Sista ansökningsdag är 27 juni. Bifoga gärna betyg.

Vi ser fram emot kontakt!

Kontakt
Jaan Köll, jaan.koll@if.se,  072-358 81 36

Placering
Bergshamra, Stockholm

Ansök
Bergshamra, Stockholm
1cc24242 (anges alltid vid ansökan)
2017-06-16