Erfaren personskadereglerare - skadeståndsrätt

Erfaren personskadereglerare - skadeståndsrätt
AFA Sjukförsäkrings AB

Erfaren personskadereglerare - skadeståndsrätt

 

Välkommen till en intressant arbetsplats! Vi har kvalificerade och utvecklande arbetsuppgifter - vi är en spännande arbetsplats med experter och eldsjälar inom många olika områden.

Cirka fyra miljoner människor omfattas av minst en av våra försäkringar. Vi är ett annorlunda försäkringsbolag, bland annat genom att vi aktivt letar upp kunder som kan ha rätt till ersättning och att vi årligen bidrar med 150 miljoner till forskning inom arbetsmiljöområdet.

Brinner du för komplexa skadeärenden? Vill du ha ett intressant och utmanande arbete hos en arbetsgivare som satsar på utveckling. I så fall är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som personskadereglerare.

Inom Trygghetsförsäkring arbetsskada har vi specialiserat vår skadereglering som gör att varje skadereglerare kan fördjupa sig inom sitt kompetensområde. Vi har lång och gedigen erfarenhet av personskadereglering och många duktiga specialister som ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och utveckling.

Vi söker nu en erfaren personskadereglerare till en av avdelningarna som ansvarar för de mer komplexa personskadorna på skadeståndsrättslig grund.

Avdelningen hanterar skadeärenden med framtida inkomstförluster, framtida merkostnader, dödsfall, invaliditet upp till 99 % samt nya prövningar av avslutade ärenden. Vi genomför även kundbesök.

Vad vi förväntar oss
Vi söker dig som:
• Har försäkringsbranschens skadereglerarutbildning invaliditet
• Har mycket goda kunskaper inom skadereglering och stor vilja att dela med dig av din kompetens
• Har en positiv syn på kundkommunikation och god förmåga att se kunden
• Är ansvarsfull, målmedveten och har förmåga att prioritera
• Är van att arbeta mot mål och är beslutsför

Vi söker dig som har ett stort engagemang kring personskadereglering och som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

Vad vi erbjuder dig
Vi kan erbjuda dig möjligheten att utvidga din kompetens inom skadeståndsrätten och arbetsskadeförsäkringen. Du får möjligheter att arbeta med engagerade specialister och chefer i ett företag som ser till kundnyttan.

Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler mitt i Stockholms city och kan erbjuda dig goda friskvårdsmöjligheter.

Klicka på länken nedan för att höra Jerker som arbetar som personskadereglerare hos oss. Han berättar mer om tjänsten och varför du ska välja AFA Försäkring som din nästa arbetsgivare.

Klicka på länken för att läsa mer om Jerker som jobbar som personskadereglerare hos oss.

Ansökan och kontaktuppgifter
Välkommen med din ansökan till oss! Om du har några frågor kontaktar du avdelningschef Stefan Krantz på telefonnummer 08-696 44 32.

Facklig företrädare är:
Fredrik Boegård
Akademikerföreningen
08-696 47 48

Benny Nyberg
FTF Facket För Försäkring och Finans
08-696 46 12

Ansök
Stockholm
18b5546c (anges alltid vid ansökan)
2017-06-19