Personskadereglerare

Personskadereglerare
Löf

Personskadereglerare

Om verksamheten

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av landstingen och regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, landstingen och regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1 miljard kronor och har en balansomslutning på 10 miljarder kronor.

Vi är cirka 160 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

Arbetsbeskrivning
Som personskadereglerare på Löf arbetar du med försäkringsmedicinsk utredning och ersättning. I din roll utreder du om patienter som drabbas av skador har möjlighet att få ersättning. Du handlägger alla typer av ärenden och du ansvarar för din egen kundstock. Till din hjälp har du erfarana kollegor, specialistavdelningar och läkare som stöttar i olika frågor.

Erfarenhet
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller högskola inom exempelvis juridik, socilogi eller sjukvård. Yrkesutbildning från IFU personskadereglering är meriterande. Du har några års erfarenhet från medicinskt utredningsarbete, personskadereglering eller erfarenhet från sjukvården. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av kund och servicearbete. Du har goda IT-kunskaper.

Personliga egenskaper
I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du är social person som är lyhörd och kundorienerad. Eftersom arbetet handlar om att bedöma olika typer av skador behöver du vara bekväm med att ta beslut och du är tydlig i din kommunikation. Du har en god analytisk förmåga och förstår snabbt instruktioner och har en helhetssyn. Som person är du driven och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf har vi ett öppet klimat och en lärande kultur där vi hjälper varandra. Vi erbjuder en gedigen introduktionsutbildning och fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

För mer information och ansökan
Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Personskadereglerare” till: jobs@lof.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdagen är den 31 augusti 2017. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Jonnie Martinsson, 08- 551 010 83, jonnie.martinsson@lof.se
eller gruppchef Karin Thörn, 08- 551 011 03, karin.thorn@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Facket för Försäkring och Finans,
FTF, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se samt Karin Braatz, SACO, 08-551 010 56, karin.braatz@lof.se

Ansök
Stockholm
1abf71a7 (anges alltid vid ansökan)
http://lof.se/
2017-08-07