Trygg-Hansa söker medarbetare till teamet Besiktning Motor

Besiktningsman
Trygg-Hansa

Trygg-Hansa söker medarbetare till teamet Besiktning Motor


Har du erfarenhet av tung yrkestrafik och drivs av att arbeta med service och ha en nära kund- och leverantörskontakt? Trivs du i en miljö präglat av högt tempo och stark laganda? Då är detta tjänsten för dig!

Teamet Besiktning Motor inom Trygg-Hansas skadedivision välkomnar dig till ett team bestående av 10 medarbetare. Denna tjänst är placerad i Stockholm men dina kollegor sitter även i Umeå, Sundsvall, Örebro, Västerås, Göteborg samt Malmö. Ni kommer att vara tre personer i Stockholm totalt. Vi är ett härligt och kompetent team som arbetar självständigt men samtidigt har en nära dialog och lär av varandra!

Tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för teamet består av fysiska besiktningar på tunga fordon. Stor vikt kommer att ligga på besiktning av lastbilar och entreprenadmaskiner och även inlösen av fordon.

Vi samarbetar tätt tillsammans med Skadeteknik och Motorskadereglering för att säkerställa bästa möjliga leverans till våra kunder.

Tjänsten innebär en stor flexibilitet och möjlighet att styra ditt eget arbete. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket bidrar till din personliga utveckling. Vi tror därför att du som söker till tjänsten är engagerad, har stark egen drivkraft och en förmåga att arbeta självständigt.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet från verkstadsarbete gentemot tung yrkestrafik, exempelvis buss, entreprenadmaskiner och/eller lastbilar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utföra fysiska besiktningar av denna typ av fordon samt har erfarenhet av inlösen av fordon. Meriterande är även om du har försäkringskunskap.

Vi ser det som fördelaktigt om du har administrativ erfarenhet samt av kalkylarbete i systemet Cabas, men det är däremot inget krav.  

Vi söker dig som brinner för ett bra kundmöte och är serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera med människor i både tal och skrift samt har lätt för att samarbeta.

Fortsättningsvis är du resultatfokuserad och har ett utvecklingsinriktat tänk. Du ser möjligheter och har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.

Tjänsten innebär resande i Stockholm med omnejd och du behöver därför ha B-körkort och tillgång till egen bil. Förmånliga billån och ersättning utgår naturligtvis.

Ansökan
Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Kurtson på +46 8 764 24 57. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7/9. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner
FTF: Elisabeth Sandblom, tel: +46 70 168 36 68
SACO: Lena Darin, tel: +46 70 168 28 44


Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa.

Ansök
Stockholm
2a961f2b (anges alltid vid ansökan)
2017-08-08