Personskadereglerare till Trafikförsäkringsföreningen

Personskadereglerare
Trafikförsäkringsföreningen

Personskadereglerare till Trafikförsäkringsföreningen


Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för Sveriges trafikförsäkringsbolag och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF:s huvuduppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända, oförsäkrade och utländska fordon, att ta ut en lagstadgad avgift (trafikförsäkringsavgift) av ägare till oförsäkrade motorfordon samt att delta i det internationella trafikförsäkringsarbetet. Inom TFF finns drygt 100 medarbetare som i huvudsak arbetar inom områdena kundtjänst, juridik, skadereglering och affärsutveckling. TFF är en del av Svensk Försäkring i Samverkan. Läs mer på www.tff.se

TFF:s skadeavdelning består av totalt cirka 23 medarbetare varav 9 st arbetar med personskador. Då en av våra personskadereglerare tar ett spännande steg i sin karriär behöver vi nu rekrytera en erfaren personskadereglerare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reglera komplicerade personskador på skadeståndsrättslig grund där merparten av ärendena kräver prövning i Trafikskadenämnden. Om du är rätt person och ifall intresse finns, kan det även bli aktuellt att sitta som ledamot och representera TFF i Trafikskadenämnden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har försäkringsbranschens personskadeutbildning. Du har även flera års erfarenhet av arbete med komplicerade invaliditetsärenden som prövats i Trafikskadenämnden.

Vem är du?
Du är målinriktad och har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt. Du har lätt för att fatta affärsmässiga beslut med kunden i centrum och uttrycker dig på ett tydligt och okomplicerat sätt i tal och skrift.

Du har lätt för att samarbeta och delar också gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Att hela tiden utvecklas inom personskadeområdet ser du som en självklarhet.

Inom TFF präglas arbetet av värderingarna Engagemang, Ansvarsfullhet och Affärsmässighet. För att fungera bra hos oss bör ditt sätt att arbeta genomsyras av dessa ledord.

Ansökan/Kontakt
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av teamchef Mats Wikenbrant på tfn 08-522 782 59 eller skadechef Thomas Stenqvist på tfn 08-522 782 61. Facklig representant är Helena Myrnäs (FTF) på tfn 08-522 782 71.

Du är välkommen att skicka in din ansökan, ett personligt brev och CV, senast den 3 september 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök
Stockholm
1db22807 (anges alltid vid ansökan)
2017-08-09