Client Coordinator till Aon Retail

Client Coordinator
Aon

Client Coordinator till Aon Retail


Vill du arbeta hos Aon?
Aon är ett kunskapsföretag med global styrka och har en starkt kundfokuserad företagskultur. För dig som drivs av entreprenörskap och tror på affärsmässighet och teamwork finns ett utvecklande arbete i en stimulerande internationell atmosfär. Aons övergripande affärsidé är att vara den främsta partnern till företagskunder när det gäller ”risk & people”.

Inom divisionen Retail, arbetar vi med riskhantering och anpassade försäkringslösningar till större företag. På Aon arbetar vi i team där respektive teammedlem tillför kunskaper inom sitt kompetensområde för att på bästa sätt möta kundernas förväntningar med avancerad spetskompetens. Vi har ett unikt nationellt och globalt nätverk med erfarna specialister inom samtliga försäkringsområden. i affärsområdet ingår också Mergers & Acquisitions (M&A) som hanterar risker i samband med fusioner och förvärv.

Om tjänsten 
Som Client Coordinator avlastar du mäklarna i deras vardag med hantering av befintliga kunder. Du stöttar i hela processen från att skapa ny affär till att genomföra försäkringsupphandlingar och sköta daglig service.

Tjänsten är ett föräldravikariat from 1 november 2017 tom 1 januari 2019 men med goda möjligheter till en tillsvidaretjänst. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm, på Valhallavägen 117.

Arbetsuppgifter

I rollen som Client Coordinator ingår att:

  • tillsammans med mäklarna sätta planer för att upprätta kundrelationen (serviceavtal, strategi, handlingsplaner mm)

  • ansvara för löpande administration och hantering av försäkringsbrev, kundfiler och försäkringsunderlag, t ex värdefördelningar

  • i samråd med mäklaren samla in och sammanställa olika sorters information och skriva rapporter och PM

  • ansvara för löpande kontakter med kunder och försäkringsgivare

  • medverka och koordinera underlag för försäkringsupphandlingar mellan olika förmedlare i kundteamet

  • vara behjälplig med utvärdering av offerter

  • ta fram försäkringsmanualer som beskriver försäkringsskydd, skaderutiner m m

  • ansvara för internationell koordinering av globala försäkringsprogram

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som koordinator på försäkringsbolag eller hos en försäkringsförmedlare och som är väl förtrogen med företagsförsäkring. Som person skall du vara pålitlig, självständig, uthållig och en noggrann administratör. Du kan själv skapa och hålla ordning och struktur. Vidare är du nyfiken, lättlärd och ansvarstagande för att i arbetet lära dig mer om branschen. Du är serviceinriktad och tycker om att bidra och hjälpa till.  Vi behöver dig som är en extremt god lagspelare som är utåtriktad, trevlig, anpassningsbar men med egen integritet.

Aons värderingar bygger på teamwork, entreprenörskap och affärsmässighet och det är viktigt att du delar den kundfokuserade företagskultur vi står för.

Intresserad? Ansök nu!
Urvalet kommer att ske löpande och vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.aon.se (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon), dock senast 2017-09-10. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Lundhall, Teamleader Client Coordinators, på telefonnummer 0708-68 40 25. Välkommen med din ansökan.


Om Aon – internationell styrka och lokalt fokus

Aon plc, med huvudkontor i London, grundades 1987 och har idag cirka 50 000 anställda vid 500 kontor i över 120 länder. Den svenska verksamheten etablerades 1992 och är nu ett av landets ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources.

På Aons centralt belägna Stockholmskontor med adress Valhallavägen 117, är vi idag cirka 160 medarbetare. Aon har även kontor i Malmö och Göteborg med ca 30 medarbetare. Besök vår hemsida för mer information www.aon.com/sweden

Aon är stolt sponsor till Manchester United sedan 2010. Aon i Sverige stöttar även Vänföreningen Portee och deras verksamhet i Sierra Leone.

Ansök
Stockholm
1a496dd7 (anges alltid vid ansökan)
2017-08-11