Skadereglerare Egendom
Gjensidige Försäkring
Vi söker två företagsskadereglerare till vårt Egendomsteam

Gjensidige Försäkring är ett av Nordens största försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. Skadeförsäkring har varit vår kärnverksamhet i Norge i nästan 200 år. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2006 och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och näringsliv med utgångspunkt i visionen ”Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest”. Gjensidiges skadeavdelning består av ca 65 skadereglerare och finns i Stockholm och Malmö.

Vi söker just nu två företagsskadereglerare till vårt Egendomsteam

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som reglerar lösöresskador och byggnadsskador för Gjensidiges kunder. Det är en liten avdelning så du behöver trivas med att vara en del av en grupp där högt tempo, flexibilitet och framåtanda är en del av vardagen. Målet för gruppen är att tillsammans ge kunderna den snabbaste och bästa servicen och alla behöver hjälpas åt för att säkerställa det. Detta innebär att du periodvis även reglerar privatskador.

Som Egendomsskadereglerare i Gjensidige är ditt huvudfokus att ge företagskunder bästa hjälp när skadan inträffat. Du tar emot, utreder och bedömer om skadan är ersättningsbar. Du arbetar förebyggande för att säkerställa effektiv reglering med hög kundnöjdhet och god kvalitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har skaderegleringserfarenhet med inriktning på företagsskador. Meriterande är om du har högskoleutbildning med inriktning ekonomi. Vidare är det meriterande med diplomering inom företagsskadereglering inklusive avbrottsskador. Du har god telefon- och IT-vana och har lätt för att lära dig nya villkor och system. Som person är du flexibel, prestigelös och driven. Du drivs av att ge kunden utmärkt service och har uppnått goda resultat för kundnöjdhet som skadereglerare tidigare. Vi ser gärna att du har en djup förståelse för företagare och deras behov för att kunna vara proaktiv i både kundmöte och reglering. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Vad erbjuder vi?

Som en del av Gjensidige kommer du att få vara med och utveckla ett bolag i tillväxt. Din insats kommer ha stor betydelse för vår vidare framgång på den svenska marknaden. Vi håller till i nya fräscha lokaler i Malmö alternativt i nyrenoverade lokaler i Stockholm, båda centralt benägna. Vi som jobbar på Gjensidige består av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund. Våra tre kärnvärden - skapa trygghet, tänka nytt och ta sats - vägleder oss i vårt gemensamma arbete och förhållningssätt.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att höra av dig.

 

Malmö eller Stockholm
479babcc (anges alltid vid ansökan)
2021-09-03