Skadereglerare
Eir Försäkring AB
Vill du bli en del av ett växande INSURTECH bolag?

Vi söker nu en till skadereglerare!

 

Vi är Eir Försäkring: ett nytänkande skadeförsäkringsbolag som utmanar de traditionella försäkringsbolagen genom att tänka utanför boxen och erbjuda en digital lösning. Precis som bankerna har tvingats öppna sig mot tredje parts leverantörer jobbar vi helt enkelt för “open insurance”. Automatiseringar, molnlösningar och effektiva processer gör att vi kan sänka våra kostnader - och låga kostnader för oss betyder lägre kostnader för våra kunder!

Vem vi söker

  • Du har jobbat några år som skadereglerare på försäkringsbolag eller skaderegleringsbolag med företrädesvis motor- eller hemförsäkringar.
  • Du kommer jobba med flera olika försäkringsprodukter och det är viktigt att du är självgående, att du känner dig trygg i din roll och i kontakt med försäkringstagare samt har lätt för att kommunicera i tal och skrift.
  • Du arbetar målmedvetet, effektivt och tar ett stort ansvar för att ge slutkunden den bästa servicen i form av korrekt och snabb handläggning av den inträffade skadan.
  • Du är initiativrik och tillsammans med teamet strävar du efter att skapa de bästa processerna för skadehanteringen. Vi ser fram emot att stärka vår leverans av skaderegleringen med hjälp av din erfarenhet och kunskap!


Teamet

Du kommer att vara del av ett växande, digitalt företag med ett team på ca. 20 personer som arbetar tätt tillsammans, trots att vi befinner oss i olika delar av Skandinavien. Du kommer att få mycket frihet men också mycket ansvar och det är därför viktigt att du är självmotiverad.

Om du trivs i en omväxlande startup-miljö med ständigt nya omständigheter att anpassa dig till och om du vill hänga med ett team som verkligen brinner för sitt arbete men som samtidigt vill ha kul tillsammans - då ser vi fram emot din ansökan!

Vårt kontor ligger i Stockholm City, men vi tillämpar även distansarbete om förutsättningarna finns.

Ansökan

Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@eirforsakring.se. Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag: 31 oktober

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Stockholm
rekrytering@eirforsakring.se
d844d7e8 (anges alltid vid ansökan)
2021-10-04
Fredric Oscarson