Underwriter Företagsförsäkring
W.R Berkley Nordic
W.R Berkley söker en underwriter, företagsförsäkring

W.R Berkley Nordic är ett bolag inom W.R Berkley Insurance, ett familjestyrt försäkringsbolag där långsiktighet, sunda värderingar och en stark företagskultur är i fokus. Med 6 000 kollegor och en omsättning på  80 MDR SEK fördelade på ca 60 bolag över hela världen, är W.R Berkley Insurance ett av världens största försäkringsbolag inom sakförsäkring. Berkley Nordic har verksamhet i Sverige och i Norge och vi hanterar vår affär via försäkringsförmedlare.

 

Berkley Nordic söker en underwriter till kontoret i Örebro, med erfarenhet av företagsförsäkring och den förmedlade marknaden. Du kommer i huvudsak att arbeta med kombinerad företagsförsäkring gentemot SME-marknaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi söker en engagerad medarbetare som sätter det personliga mötet i fokus, vill jobba med hantverket och triggas av att alltid vilja överträffa kundens förväntningar. Du tar dig den lilla extra tiden för att säkerställa att kunden är nöjd och att göra rätt från början.

“- Always do right. This will gratify some people and astonish the rest”. (Mark Twain)

Vad förväntar vi oss av dig?
Du kommer att arbeta med att sälja, förvalta och utveckla vår affär tillsammans med dina kollegor och de förmedlare vi arbetar med. Det innebär att du är proaktiv och aktivt jobbar med att växa din affär samtidigt som du säkerställer att våra kunder upplever en fantastisk service.

Du kommer att ingå i en grupp med ytterligare 3 personer i Örebro som besitter djup kunskap inom företagsförsäkring.

Vem är du?
Vi söker en proaktiv underwriter som aktivt arbetar tillsammans med förmedlare för att ytterligare öka vår närvaro på den svenska förmedlarmarknaden.

Du har ett stort eget ansvar och drivkraft. Du sätter laget före jaget. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar engelska väl. Du jobbar obehindrat i de mest vanliga programvarorna och har förmågan att enkelt sätta dig in i nya system.

Vi söker dig som har arbetat med företagsförsäkring ett antal år. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ansvarsförsäkring och har en juristbakgrund.

Vi ser gärna att du tidigare även har arbetat mot den förmedlade marknaden. 

Vilka är vi och vad kan du förvänta dig?
Berkley Nordic är verksamma inom försäkring för Marin, Cargo, Ansvar, Financial lines och Företagsförsäkring. Vi sitter i Stockholm, Oslo, Örebro och Sundsvall och är idag ca 30 medarbetare. Inom Berkley jobbar vi med stora individuella mandat och beslutsvägarna är korta. Vi styr själva över den typ av affär vi vill göra.

Kontoret i Örebro ligger i vackra lokaler vid Stortorget och dina närmaste kollegor har lång erfarenhet som underwriters och kommer att hjälpa dig in i arbetet. Inom Berkley har vi flexibla arbetstider, generös tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och möjlighet att löneväxla.

Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Johan Engstrand
Chef företagsförsäkring, W.R Berkley Nordic
jengstrand@wrberkley.com
0738-60 40 52

Örebro
jengstrand@wrberkley.com
ae6df984 (anges alltid vid ansökan)
2021-10-06