Förmedlarkontakt Sak
Länsförsäkringar Mäklarservice
Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade sakaffär som Förmedlarkontakt

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 120-tal engagerade medarbetare som arbetar inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa Mäklarservice.
Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

 

Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade sakaffär som Förmedlarkontakt.

Är långsiktiga kundrelationer, problemlösning och hög aktivitet något som låter spännande att arbeta med? Vill du samtidigt ha chans att arbeta i en affärsdriven organisation där du alltid har kundens bästa för ögonen? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt se till så att vi tillsammans slår våra gemensamma mål? Då kan det här vara jobbet för dig!

Mäklarservice finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall. Vi arbetar dagligen med att utveckla vårt affärsmannaskap, vår kompetens och vår marknadsnärvaro hos de förmedlare som vi samarbetar med. I rollen som Förmedlarkontakt är du en viktig del i detta.

Ditt uppdrag som Förmedlarkontakt 

Du ansvarar för att lära känna och utveckla långsiktiga relationer på affärsmässiga grunder med de försäkringsförmedlare som vi vill arbeta tillsammans med. Du är också högst delaktig i relationsskapandet med länsförsäkringsbolagen i främst södra delarna av Sverige. Länsförsäkringsbolagen är våra uppdragsgivare och det är deras affär som vi säljer och förvaltar. Målet är därför att tillsammans med dem skapa tillväxt med lönsamhet och effektivitet för Länsförsäkringar i den förmedlade sakmarknaden. I den kommunikationskedjan blir du en nyckelspelare. Det finns även inslag av att driva och projektleda komplexa affärer och andra projekt såsom exempelvis utbildningar, webbinar och event. I rollen ingår också att välkomna, vidimera och starta upp samarbete med nya förmedlare.

Du kommer att arbeta i en liten arbetsgrupp med andra förmedlarkontakter som är placerade på våra olika kontor samt ha ett nära samarbete med våra underwriters och chefer i både egendoms- och motoraffären.

Uppdraget innebär mellan 65-80 resdagar per år i normala förhållanden. Alla dessa är inte med övernattning.

Din profil 

För att lyckas som Förmedlarkontakt på Mäklarservice tror vi att du brinner för service, kommunikation och relationer. Du har ett stort eget driv och trivs med att ta eget ansvar. Du kommer på ett självständigt sätt att ansvara för att utveckla våra affärsrelationer med ett flertal förmedlare och länsförsäkringsbolag så du har en god förmåga att förhandla och vara föredragande inför försäkringsförmedlare och hos våra uppdragsgivare.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom både motor och egendomsförsäkring. Din sociala kompetens och förmåga till vinnande samarbete samt att skapa förtroende såväl internt som externt kombinerar du med förmågan att arbeta lösningsorienterat och att själv ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Då du är Mäklarservice ansikte utåt är det viktigt att du har ett gott affärsmannaskap och en god kommunikativ förmåga samt vet vikten att vårda och utveckla kundrelationer. IFU-diplom och erfarenhet av att ha arbetat både som Försäkringsförmedlare, Underwriter eller Key Account Manager är meriterande men inget krav. Även en bakgrund inom kommunikation ser vi som ett plus. 

Om tjänsten

Vår verksamhet bygger på våra värderingar affärsmässighet, eget ansvar och rätt mental inställning. Placeringen är på något av våra två kontor i Malmö eller i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har ett gott samarbete med den fackliga organisationen Forena och går under det gemensamma kollektivavtalet.

Information och ansökan  

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pierre Petersson på telefon 076-697 60 03.

Facklig kontaktperson för Forena är Frida Hermansdotter, telefon 079-061 20 42.  

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 8 november som du registrerar i vårt HR-system.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Malmö eller Göteborg
157051e3 (anges alltid vid ansökan)
2021-10-11