Personskadespecialist
Mavera
Norsk personskadespecialist till Mavera

Om oss 
Mavera är ett svenskt insurtech-bolag. Vi kopplar samman användare med data och medicinsk expertis för att möjliggöra säkrare och effektivare beslut inom personskador. Vi arbetar idag med flera av Europas ledande försäkringsbolag. 

Vi erbjuder 

·      En öppen arbetskultur, kännetecknad av driv, engagemang och gemenskap 

·      Ett stimulerande arbete med breda kontaktytor 

·      Hög grad av flexibilitet då arbetet görs online samt via telefon

Om arbetet 

Detta är en deltidsanställning. Antalet timmar kan variera över tid utifrån hur behovet ser ut och enligt överenskommelse. Just nu rör det sig om ca 10-20 timmar per månad.  Arbetet skulle även kunna utföras som konsultuppdrag.

Du kommer att vara en del av vårt kvalitetsteam som arbetar med löpande granskning av försäkringsmedicinska ärenden inom olika personskadeförsäkringar samt utbildar medicinska rådgivare. I denna roll kommer du i hög grad att arbeta självständigt med kvalitetsuppföljning på den norska marknaden.  

Vem är du? 

Du har ett intresse för försäkringsmedicin samt bred erfarenhet av personskadereglering på norska marknaden. Du är väl förtrogen med aktuella regelverk och skulle känna dig trygg i att utbilda andra i försäkringsmedicinska frågeställningar. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift, har lätt för att bygga relationer och trivs i en roll med breda kontaktytor.  

Övrig information 

Start: Enligt överenskommelse 

Omfattning: Deltid 

Placering: Flexibel, men inom EU eller EES. Du har även möjlighet att arbeta från vårt kontor i Stockholm. 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Sara Wejdenstolpe, sara.wejdenstolpe@mavera.com 

Stockholm
rekrytering@mavera.se
1ef95c8e (anges alltid vid ansökan)
2022-05-06