Avtalsspecialist
Folksam Ömsesidig Sakförsäkring
Avtalsspecialist

Är du en initiativtagande och strukturerad person som gillar att arbeta med såväl taktiska som operativa frågor? Är du intresserad av att stödja kollegor i avtalsfrågor och arbeta tvärfunktionellt inom hela Folksam? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu en avtalsspecialist till Skadors avdelning Avtal & Inköp med placering i Skanstull.

Det här gör du som avtalsspecialist på Folksam

Som avtalsspecialist ansvarar du för att våra beställare har ett nära och bra stöd genom hela avtalsprocessen, både kunskapsmässigt, regelmässigt samt administrativt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • stödja verksamheten och våra beställare vid genomförande av avtalshanteringsprocessen, både för nya och befintliga avtal
  • hålla dig ajour med befintliga och kommande regelverk inom området
  • utveckla, förvalta och kommunicera styrande och stödjande dokument inom avtalsområdet
  • leda och delta vid interna och externa möten med beställare, stödjande funktioner och leverantörer
  • samarbeta och bidra i tvärfunktionella team

Du ingår i grupperingen Avtalsstöd inom avdelningen, som också har en Inköpsgruppering. Totalt har avdelningen 12 medarbetare som alla rapporterar direkt till avdelningschef. Avdelningen är en del av sektion Verksamhetsstöd. Inom sektionen så finns det totalt tre avdelningar (Avtal & Inköp, Verksamhetsutveckling samt Utredning & Risk) samt strategisk verksamhetsutveckling och Kommunikation & Stöd. Sektionen har totalt cirka 70 medarbetare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller jämförbar och relevant kompetens. Du har några års erfarenhet av avtalshantering i komplexa organisationer samt av leverantörsstyrning. Vidare har du erfarenhet av och insyn i regelverksarbete och förmågan att omsätta regulatoriska krav till verklig hantering. Du drar nytta av din erfarenhet av process- och verksamhetsutveckling för att sätta saker i större sammanhang

Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare är du tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt. Att skapa och underhålla relationer är viktigt för dig och du samarbetar bra med andra. Du tänker och agerar affärsmässigt och strategiskt, samt planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom är du en trygg ledare som är van att driva förändring.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med kontor runt om i landet. Vi erbjuder många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt. Vi jobbar i fräscha aktivitetsbaserade miljöer och har valt att tillbringa större delen av arbetstiden på kontoret för vi ser att det driver samarbete, kreativitet och lärande i positiv riktning. Samtidigt har du möjlighet till flexibilitet och kan jobba hemifrån delar av veckan. På folksam.se/jobb-och-karriar/ kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet  

Välkommen att skicka in din ansökan senast 22 maj 2022. 

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Peter Mörk, avdelningschef Avtal och Inköp, Skador, 070-831 56 84.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Mats Kjellgren 070-831 59 98 och Handels Maria Bolin 070-831 52 70.

Stockholm
6ab15c88 (anges alltid vid ansökan)
2022-05-10