Försäkringsförmedlare
Aon Sweden
Försäkringsförmedlare Sakförsäkring

Aon är en ledande internationell konsult- och försäkringsförmedlare inom försäkring, risk management och HR. Våra uppdragsgivare är stora företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang inom risk- och sakförsäkringsfrågor. För att leverera våra tjänster krävs kompetenta medarbetare med stort intresse för riskhanteringsfrågor och internationell affärsverksamhet.

Din nya roll

Som försäkringsförmedlare, med placering i Göteborg, är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla och förvalta både nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta med uppdrag för medelstora och stora internationella företag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • vara den rådgivare som kunden alltid kan vända sig till för snabba, klara och tydliga råd och lösningar inom sakförsäkringsområdet.
  • vara påläst och insatt i kundens verksamhet och utifrån denna information och i samråd med kund föreslå adekvata sakförsäkringslösningar.
  • kunna bistå i skadeärenden och i förhandlingar med försäkringsbolag.
  • i samverkan med kollegor lokalt och internationellt säkerställa att vår kund löpande får del av den senaste utvecklingen inom risk - och försäkringsområdet.
  • tillsammans med kollegor ansvara för produktutveckling och villkorsanalyser.
  • bidra till nyförsäljning och utveckling av befintliga uppdrag.


Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet från försäkringsbranschen. Diplomutbildning eller motsvarande inom försäkring är meriterande. Personliga egenskaper och praktisk erfarenhet är dock viktigare än formell utbildning.

Som förmedlare har du god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap om internationella försäkringsprogram är ett plus då flera av våra uppdrag kräver internationell koordination.

Som person har du en hög grad av social kompetens, trivs med inslag av analytiskt arbete, strävar alltid mot att överträffa uppdragsgivares förväntningar och tycker om att arbeta i team.

Arbetet är flexibelt och utmanande med goda utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper:

  • Är observant på mål och fastställd kvalitet. Ser till att normer för kvalitet och produktivitet upprätthålls.
  • Förstår och tillämpar affärsmässiga och företagsekonomiska principer.
  • Är beredd att fatta beslut, ta initiativ och driva aktiviteter.


Intresserad? Ansök nu!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag, vi ber dig därför registrera din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.aon.com/sweden (gå in under ”Om Aon Sweden”/Arbeta på Aon), dock senast 5 augusti. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Dahl Sjöberg, Operativ chef i Göteborg, på telefonnummer 0708-68 40 97. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Aon

Aon plc, med huvudkontor i London, grundades 1987 och har idag cirka 72 000 anställda vid 500 kontor i över 120 länder. Den svenska verksamheten etablerades 1992 och är nu ett av landets ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources.

Inom Aon Sverige är vi idag cirka 200+ medarbetare fördelat på våra kontor i Stockholm,  Malmö och Göteborg. Besök vår hemsida för mer information www.aon.com/sweden

Göteborg
38084c15 (anges alltid vid ansökan)
2022-06-10