Försäkringsadministratör
Era Försäkringar Norden AB
Administratör inom sakförsäkring

Era Försäkringar har ambitionen att vara marknadsledande när det kommer till rådgivning och engagemang inom SAK-försäkring. Nu söker vi dig för att ytterligare förstärka och förbättra vår service och tillgänglighet för alla våra kunder.

I 25 år har Era Försäkringar hjälpt företag att välja rätt försäkringslösningar inom skadeförsäkringsområdet. Genom upphandling, analys och rådgivning hjälper vi beslutsfattare att skydda sitt bolag mot de skador som riskerar att äventyra företagets ekonomi, anseende, tillväxt och personal.

Om rollen

Arbetet består av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom sakförsäkringsområdet och innebär löpande kontakt med kundföretag, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. Du kommer även ha ansvar för att förbättra och utveckla bolagets administrativa förmåga för att kunna ge våra kunder ännu bättre service. Det kan handla om ansvar för försäkringssystem, mallhantering och andra administrativa processer.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, utvecklande och roligt arbete. Du välkomnas till ett engagerat och ambitiöst företag som alltid sätter kunden i centrum. Hos oss finns det även goda möjligheter att utveckla din yrkesroll, till exempel om det finns en ambition att på sikt arbeta som rådgivare.

Din Profil

Vi söker dig som är en skicklig administratör och har ett sinne för detaljer. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra men trivs också med att leda ditt eget arbete utifrån givna ramar och uppdrag. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från försäkringsbranschen och en gedigen administrativ erfarenhet.

Att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och att vara flexibel för att kunna prioritera om din arbetsdag utefter situation, hanterar du bra. Det är en självklarhet att du är positiv, strukturerad och har en professionell framtoning som alltid möter kunder och samarbetspartners med högsta engagemang och service.

Hos oss finns goda möjligheter till fortsatt utveckling i sin yrkesroll eller om man har ambitionen att på sikt arbeta som rådgivare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du kommer att ha placering på vårt kontor Sickla, Nacka, där vi är nyinflyttade.

Har du några frågor om tjänsten går det bra att kontakta Håkan Edmark eller Fadi Flodberg på 010-222 94 00.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid med tidigast start i augusti 2022 eller så snart som möjligt.

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedIn-profil.

Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2022-07-30.

Ansökan skickas till jobb@eraforsakringar.se

Stockholm
jobb@eraforsakringar.se
19439f79 (anges alltid vid ansökan)
2022-06-17