Försäkringshandläggare
Folksam Ömsesidig Sakförsäkring
Försäkringshandläggare Företagssupport Sak

Är du en stjärna på service och vill leverera kundbemötande i världsklass? Är du på jakt efter nya utmaningar inom service och support? Då ska du läsa vidare!

Vi på Företagssupport söker nu en driven, serviceinriktad och självgående person för en tillsvidareanställning. 

Det här gör du som försäkringshandläggare inom Företagsupport Sak

Företagssupport ingår i Service och Support inom Sektion Facklig Försäljning och service som ingår i enhet Marknad och försäljning. Företagssupport ansvarar för service och administration av våra ansvarsförsäkringar och egendomsförsäkringar till företag. Vi servar små och stora företag direkt och via förmedlare.

Som försäkringshandläggare är ditt främsta uppdrag att tillsammans med ditt team ge god service per telefon och mail till våra kunder, förmedlare och kollegor inom Folksam. Det innebär till exempel att;

  • Erbjuda och sälja Folksams företagsprodukter till potentiella och befintliga kunder.
  • Vidareförmedla kunder som har ytterligare försäkrings- och/eller sparandebehov.
  • Medverka till att utveckla samarbetet med våra prioriterade partner.
  • Genomföra förnyelsearbete.


Är du den vi söker? 

Vi söker dig som gillar att kommunicera med kunder och att hålla en hög servicenivå. Du formulerar dig tydligt i både tal och skrift. Dessutom trivs du med att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter. Du är handlingskraftig, arbetar på ett effektiv och strukturerat sätt samt är noggrann. Meriterande är om du har arbetat med kvalificerad administration av försäkring. 

Du har gymnasial utbildning med slutbetyg och gärna eftergymnasial utbildning. Kunskaper i företagarens försäkringsbehov är såklart ett plus. Du har datavana och även goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar/ kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet 

Välkommen att skicka in din ansökan senast 8 juli 2022.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Christopher Udvardy, 072-468 70 48.

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.  

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Ann-Louise Andersson 070-831 61 44, Forena Roger Vestin 076-125 30 64 och Handels Mikael A Carlsson 070-831 51 32.

Stockholm
48d1f4aa (anges alltid vid ansökan)
2022-06-20