Djurskadereglerare
Svedea
Djurskadereglerare

Är du en strukturerad och resultatinriktad person som har lätt för att kommunicera? Är du intresserad av skadereglering och drivs av att hjälpa kunder på bästa sätt? Har du även ett stort intresse för djur? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Som djurskadereglerare hos oss på Svedea kommer du att bli en del av vårt skadeteam som idag består av sex personer, inklusive en gruppchef. En gemensam nämnare för oss alla är att vi har en stor passion för djur. För oss är det viktigt att du känner arbetsglädje och trivs med dina kollegor. Bra gemenskap är nyckeln för att nå fortsatt framgång tillsammans. Lär känna dina blivande kollegor – klicka här!

Dina arbetsuppgifter kommer primärt bestå av att hjälpa våra kunder vars djur drabbats av en skada. Du kommer att ansvara för och följa upp med kunden genom hela skadeprocessen; från registrering av skadan till ett beslutstagande. Vi är ett företag som gillar utveckling och förbättring och ser gärna att du aktivt deltar och ger uttryck för dina idéer.

Andra arbetsuppgifter som också kan förekomma är:

 • att delta i interna projekt och mässor
 • att hjälpa vår kundtjänst med riskbedömningar
 • utöver samarbeten internt med vår kundtjänst, säljare och andra skadereglerare kommer du även ha kontakt med veterinärkliniker, andra försäkringsbolag och polismyndigheter.

 

Tjänsten är ett vikariat på ett år med start oktober/november 2022.

Vem är du?
Vi söker dig som delar vår passion för djur och genuint kan förmedla ditt intresse för våra kunder. Du värderar nöjda kunder högt och känner dig trygg med att ta egna beslut. På Svedea anser vi att bra kommunikation är en viktig del i en positiv kundupplevelse och du måste därför kunna uttrycka dig klart och tydligt såväl muntligt som skriftligt. Vi tror att du är en lagspelare som höjer den positiva stämningen på kontoret och har lätt för att skapa nya relationer. Slutligen är struktur och ordning något som faller sig naturligt för dig.

Andra krav för tjänsten är att du:

 • har en avslutad gymnasieutbildning
 • har tidigare arbetserfarenhet inom djursjukvård eller skadereglering
 • känner dig trygg med att tolka och läsa journaler
 • behärskar svenska obehindrat och kan uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift.

 

Det är meriterande om du har en djursjukvårdsrelaterad utbildning eller har jobbat specifikt med djurskadereglering.

Vi erbjuder dig

 • En arbetsplats som befinner sig i en spännande expansiv fas där dina tankar och idéer uppmuntras.
 • En inspirerade företagskultur som kännetecknas av laganda med passionerade och engagerande kollegor som förstår vikten av att hjälpas åt och att ha kul tillsammans.
 • Bra förmåner och friskvårdsbidrag.
 • Möjlighet till visst distansarbete och flexibla arbetstider.
 • Ett kontor beläget högst upp i ett av Kungsholmens häftigaste hus med 360 graders vy över stan och terrasser i flera väderstreck.

 

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan via länken i annonsen senast 14/8. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via länken i annonsen. Om du har frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Mouton, mikael.mouton@svedea.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Svedea
Svedea är en framgångssaga. Våra första tio år har gjort oss till det ledande bolaget inom försäkring av fritidsfordon som motorcykel, båt och snöskoter och vi är en stark utmanare inom bil- djur- och företagsförsäkring. Idag har vi 350 000 kunder och omsätter 1 700 miljoner.

Vår vision är att förändra försäkringsbranschen och vi strävar efter att våra kunder ska tycka att försäkring är enkelt. Hemligheten bakom vår framgång är engagerade medarbetare som trivs på jobbet i kombination med en tydlig företagskultur. Nu ökar vi tempot för att fortsätta växa, behålla de mest engagerade medarbetarna och de nöjdaste kunderna*. Resan har bara börjat!

*Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har tilldelat Svedea utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder i kategorin fordonsförsäkringar 2019, 2020 och 2021.

Stockholm
2b49698c (anges alltid vid ansökan)
2022-07-05