Kundservicemedarbetare
Bliwa Livförsäkring, ömsesidigt
Bliwa livförsäkring söker Kundservicemedarbetare som brinner för kundnöjdhet!

Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi ska ta större plats på marknaden, hjälpa våra kunder att ha rätt försäkringsskydd och se till att vi blir bäst på att försäkra människor? Då kan detta vara jobbet för dig! Nyfiken på hur det är att arbeta på Bliwa Livförsäkring? Lyssna på vår företagspodd här.  

 

Vad vi vill att du bidrar med 

I arbetet som kundservicemedarbetare är du vårt ansikte utåt. Du kommer att ha kontakt med våra kunder, och du hjälper dem med frågor kring produkter och avtal. Du lotsar dem rätt på mina sidor och våra kundwebbar.  Vidare hjälper du till med att skicka ut blanketter och sköter viss administration vid behov.

Vår ambition är att ge varje kund 100% engagemang och hjälpa kunden att vara rätt försäkrad.  

 

Enheten du kommer bli en del av  

I vår grupp är vi ca 15 anställda varav 5 är studenter. Vi har öppet kl 8-17 vardagar då vi även förlägger vår arbetstid. Våra lokaler ligger på Fleminggatan på Kungsholmen, nära centralstationen i Stockholm. Vi tror på värdet av att ses men erbjuder samtidigt möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. 


Det här behöver du ha med dig 

  • Minst gymnasieutbildning, gärna kompletterad med försäkringsutbildning
  • Erfarenhet av arbete inom kundservice och det är meriterande om du har erfarenhet av personriskförsäkringar


Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Du är initiativrik och kan ta egna beslut,  men förstår även vikten av samarbete. Som person är du serviceinriktad med en positiv inställning. Du är nyfiken, lyhörd och har en god förmåga att strukturera ditt arbete, samordna och är noggrann. I denna rekrytering  lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

 

Så söker du jobbet

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde snarast möjligt dock tidigast efter sommaren då urval och intervjuer kommer att ske efter sommaren. Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och motivationsbrev senast den 14 augusti 2022.   
 
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Generalist Andrea Holmlind på andrea.holmlind@bliwa.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Katarina Pahlin på katarina.pahlin@bliwa.se.    

Bliwa skiljer sig från många andra försäkringsbolag. Vi är specialiserade på personförsäkringar – vi betalar ut pengar vid olyckor, sjukdom, arbetslöshet och dödsfall. Vi jobbar alltså inte med saker, utan med människor. Och det präglar oss som företag. Vi vill skapa försäkringar som gör skillnad – som bidrar till ett tryggare samhälle.

För att vara det stöd våra kunder förtjänar behöver vi nyfikna, ansvarstagande och målmedvetna medarbetare. Talanger som kan hjälpa oss att tänka nytt och utmana samtidigt präglas det mesta vi gör av samverkan, så för att fungera hos oss behöver du på både uppskatta och vara riktigt bra på att samarbeta.

Vi har en ambitiös plan för fortsatt tillväxt och utveckling och det ställer nya krav på oss som organisation. Men vi är samtidigt måna om att bevara det mindre företagets anda, som möjliggör snabbhet och specialisering och där varje medarbetare har betydelse för vår framgång.

Stockholm
2e338ca6 (anges alltid vid ansökan)
2022-07-08