Skadereglerare
Bliwa Livförsäkring, ömsesidigt
Bliwa Livförsäkring söker skadereglerare med kunden i fokus inriktning barnförsäkring och olycksfall vuxen

Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi ska ta större plats på marknaden, hjälpa våra kunder att ha rätt försäkringsskydd och se till att vi blir bäst på att försäkra människor? Då kan detta vara jobbet för dig! Nyfiken på hur det är att arbeta på Bliwa Livförsäkring? Lyssna på vår företagspodd här.  

 

Vad vi vill att du bidrar med 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av skadereglering av olycksfall och sjukskador för barn samt olycksfall-, sjuk- och olycksfallsförsäkring för vuxna. I arbetet kommer du att utreda, bedöma och förmedla beslut så att kunden får rätt ersättning och handläggning av skadan. Vårt mål är att kunderna ska få snabb och tillgänglig hjälp och det är viktigt att du bidrar till en positiv kundupplevelse. Du kommer att reglera ärenden självständigt utifrån lagstiftning och försäkringsvillkor. I rollen ingår också kontakter med medicinska rådgivare, juridiska ombud och myndigheter. Arbetet kräver att man tycker om att jobba med kundkontakter, utredningar och medicinska bedömningar.

På skadeavdelningen hanterar vi förutom olycksfallsförsäkring även livförsäkring, sjukförsäkring samt inkomstförsäkring. På sikt är målet att man ska kunna hantera samtliga produkter varför du bör ha ett intresse och nyfikenhet att vilja bredda dina kunskaper inom dessa områden. Du kan identifiera dig med våra värderingar som är vi är modiga, vi gör det enklare, vi gör det tillsammans och vi är affärsmässigt ömsesidiga.

 

Enheten du kommer bli en del av

Du kommer att arbeta i ett team med ett 10-tal erfarna och engagerade kollegor. Vi arbetar mot tydliga och gemensamma mål där nära samarbete och kunskapsutbyte är viktigt för att nå de gemensamma målen. Vi hjälps åt för att komma fram till bästa möjliga beslut. Enheten har spännande och omväxlande arbetsuppgifter och vi arbetar med att utveckla processer och rutiner för att göra oss ännu bättre. 

 

Det här behöver du ha med dig 

Som person är du målinriktad, engagerad och ansvarsfull i arbetet. Du har en positiv inställning i det personliga mötet med kollegor och kunder. Då kundnöjdhet är viktigt så söker vi dig som har en hög servicekänsla och en god förmåga att se kundens behov. Du kan fatta beslut och har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Vi arbetar mot tydliga mål och söker en lagspelare som vill bidra till ett bra teamresultat. Du är trygg i dig själv och har en vana att hantera samtal på ett ödmjukt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du har minst 2-3 års erfarenhet av att reglera personskador sedan tidigare.

Utbildning? Gymnasieexamen är ett krav och det är meriterande om du gått kurser inom försäkring.

 

Så söker du jobbet 

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Tjänsten är en visstidsanställning med tillträde snarast möjligt dock tidigast efter sommaren då urval och intervjuer kommer att ske efter sommaren. Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och motivationsbrev senast den 14 augusti 2022.   
 
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Generalist Andrea Holmlind på andrea.holmlind@bliwa.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Annica Lundström, annica.lundstrom@bliwa.se     

Bliwa skiljer sig från många andra försäkringsbolag. Vi är specialiserade på personförsäkringar – vi betalar ut pengar vid olyckor, sjukdom, arbetslöshet och dödsfall. Vi jobbar alltså inte med saker, utan med människor. Och det präglar oss som företag. Vi vill skapa försäkringar som gör skillnad – som bidrar till ett tryggare samhälle.

För att vara det stöd våra kunder förtjänar behöver vi nyfikna, ansvarstagande och målmedvetna medarbetare. Talanger som kan hjälpa oss att tänka nytt och utmana samtidigt präglas det mesta vi gör av samverkan, så för att fungera hos oss behöver du på både uppskatta och vara riktigt bra på att samarbeta.

Vi har en ambitiös plan för fortsatt tillväxt och utveckling och det ställer nya krav på oss som organisation. Men vi är samtidigt måna om att bevara det mindre företagets anda, som möjliggör snabbhet och specialisering och där varje medarbetare har betydelse för vår framgång.

Stockholm
23d8a7b6 (anges alltid vid ansökan)
2022-07-08