Försäkringsrådgivare
Länsförsäkringar Jönköping
Säljare privat försäkring

 Vill du jobba med försäljning i ett bolag där du kan känna att du är en del av något större och där du gör skillnad för människor i din omgivning? Då är vi rätt för dig! Som försäkringsrådgivare inom privatförsäkring ger du råd kring och tecknar försäkringar till våra privatkunder utifrån deras behov. Privatförsäkring innebär bland annat motor-, hem-, hem, villa och olycksfallsförsäkringar. Vi behöver nu förstärkning i gruppen!

 

Om jobbet
Du jobbar med försäljning och rådgivning genom bearbetning av våra befintliga kunder samt hanterar inkommande kundärenden via telefon, mejl och chatt. Fysiska kundmöten kan förekomma. Din arbetsinsats och ditt kundbemötande blir viktigt för hur vi uppfattas som bolag eftersom du oftast är den som har den första kontakten med våra kunder. Därför jobbar du med tydligt uppsatta mål inom försäljning, kundnöjdhet och tillgänglighet.

Du blir en del av ett glatt och starkt team där kundens trygghet och behov är högsta prioritet. Tillsammans i gruppen arbetar vi för att hjälpa varandra bli bättre och att ständigt utvecklas. Vi är måna om att du ska känna dig trygg, kunna utvecklas och ha rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Därför inleder vi med att ge dig en gedigen produkt- och systemutbildning där du får kunskap om våra försäkringsprodukter och deras villkor. Löpande kompetensutveckling är en del av denna roll.

Om dig
Eftersom vi ägs av våra kunder handlar en stor del av jobbet om att finnas där för dem när livet händer, med fokus på långsiktiga och hållbara relationer. Länsförsäkringar Jönköpings värdeord är långsiktighet, omtänksamhet och nyfikenhet, det är egenskaper som vi söker hos dig.

Du är en person som får energi av och tar initiativ till att göra affärer och du har kundens, kollegornas och bolagets bästa för ögonen. Du uttrycker dig enkelt och tydligt och kan föra en aktiv och pedagogisk säljkommunikation i olika kanaler samt hanterar med enkelhet den dokumentation som kundsamtalen genererar. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. 

Vi erbjuder dig
Länsförsäkringar Jönköping består av 260 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Vi vill tillsammans göra mer än att erbjuda de bästa tjänsterna inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Hos oss har alla medarbetare ett meningsfullt jobb, som bidrar till något större. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa trygghet i våra kunders vardag, vara engagerad i lokalsamhället och tillsammans prioritera hållbarhetsarbetet högt. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar innovation, främjar samarbete och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du en plats att växa och bidra i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap.

Om oss
Länsförsäkringar Jönköping är ett av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag i Länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder i hela Jönköpings län och kan därmed lägga kraft på att lära känna våra kunder och säkerställa deras behov. Som kundägt bolag fokuserar vi på att skapa trygghet och möjligheter i vardagen. Vi arbetar aktivt med att förebygga olyckor och skador, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.

Bra att veta
Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Du kommer att vara placerad på Länsförsäkringars kontor i Jönköping.

För att säkerställa en fördomsfri rekryteringsprocess så arbetar vi med urvalsfrågor och arbetspsykologiska tester. I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller på slutkandidater för att få en helhetsbild av dig som kandidat och din lämplighet för den tjänst du sökt.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jenny Harrysson, 036-19 91 09. Facklig kontaktperson är Karin Skarland, 036-19 91 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jönköping
26eb7c70 (anges alltid vid ansökan)
2022-07-14