Underwriting Assistent
Gjensidige Försäkring
Assistent/Administratör inom Underwriting

Vi rekryterar nu en serviceinriktad underwriting assistant inom företagsmotor till vårt kontor i Luleå. Här jobbar account managers, account coordinaters, underwriters och andra specialister som arbetar mot försäkringsförmedlare över hela landet. Gemensamt för oss alla är ett stort engagemang, driv och en vilja att göra skillnad.  
 

Om tjänsten

I rollen som Underwriting Assistant arbetar du tätt tillsammans med våra olika avdelningar. Dina arbetsuppgifter består i första hand med att hjälpa våra två motorunderwriters i deras dagliga arbete, både med administration av befintliga kunder samt i offertarbetet.

Mer detaljerat innebär tjänsten:

  • Registreringar i olika interna system
  • Uppföljning och uppdatering av försäkringsavtal
  • Kontakt med externa försäkringsmäklare
  • Rapportering av olika slag

 

Rollen är ny för oss och du kommer därför få möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av tjänsten.
 

Vem är du

Vi söker dig som är duktig med siffor, har erfarenhet av administration och är serviceinriktad. Du är noggrann och strukturerad och lämnar snabba och korrekta svar även under hög arbetsbelastning. Då tjänsten kommer att innebära att bearbeta och förstå stora mängder information så är kunskap i Excel och datorvana meriterande. Erfarenhet från försäkringsbranschen ger dig självklart ett försprång och goda möjligheter att lyckas i denna roll.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högst och ställer höga krav på god samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet. Du arbetar självständigt samtidigt som du trivs i grupp och har naturligt för att fatta egna beslut. Att arbeta i ett högt tempo och att arbeta för kontinuerlig utveckling är för dig en självklarhet. Du är prestigelös och har lätt för att lära dig nya saker.

Du kan formulera dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.


Vad erbjuder vi

Hos oss får du möjlighet att vara med och bidra till Gjensidiges tillväxt på den svenska​ marknaden i en kultur som präglas av våra tre kärnvärden – Skapa trygghet, Tänk nytt och​ Ta sats. Vår ambition är att bli det mest kundorienterade bolaget i Norden och vi vill att alla​ våra kunder ska uppleva det vi kallar för Gjensidige upplevelsen. Vi arbetar aktivt med jämställdhet, mångfald och hållbarhet som en viktig del av vår​ försäkringsverksamhet och i arbetet med våra kunder och samarbetspartners.​ Gjensidige tar ansvar och vill bidra till en bättre värld med ett socialt engagemang för ett tryggare samhälle.​”

På mäklarservice i Luleå arbetar ett tiotal personer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i centrala Luleå.Vår arbetsplats präglas av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund. På kontoret råder en hjärtlig och varm stämning och med våra kärnvärden som grund driver vi kontoret till nya framgångar.  

 

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Luleå
8dddf700 (anges alltid vid ansökan)
2022-09-16