Försäkringsförmedlare
Brim
Försäkringsförmedlare i Stockholm

Brim söker förmedlare som vill vara med och utveckla vår affär

Brim är specialister inom byggförsäkring och erbjuder ett komplett utbud av försäkrings- och garantiprodukter på den Nordiska marknaden. Brim är en registrerad försäkringsförmedlare som lyder under Finansinspektionens tillsyn.

Brim söker nu en försäkringsförmedlare som vill vara med och utveckla vår affär!

Sedan starten för mer än 20 år sedan har Brim positionerat sig som specialister inom byggförsäkring på den Nordiska marknaden. Nu söker vi en försäkringsförmedlare med placeringsort Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kommer tillämpa löpande urval med en start så snart det är möjligt.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med att sälja och utveckla affären inom entreprenadförsäkring. Som förmedlare på Brim är du kundens kontakt och stöd i försäkringsfrågor.

Du kommer att vara en del av ett team med medarbetare som är specialister inom olika områden av entreprenadförsäkringar. Våra kunder förväntar sig den bästa servicen och rådgivningen vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå.

Din bakgrund och profil
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel, tycker om kundkontakt och alltid arbetar med kunden i fokus. Du kan strukturera ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För dig är det självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden och du drivs av att jobba mot högt ställda mål.

Vi söker dig som i första hand arbetar som förmedlare inom entreprenadförsäkring och har gjort det ett antal år. Generella kunskaper inom företagsförsäkring och/eller industriförsäkring samt IFU-diplom inom något av dessa områden är meriterande.

Vår organisation
Du kommer till en organisation där professionalism, integritet och en vilja att göra affärer är viktiga framgångsfaktorer. Du blir en del av ett team som är prestigelöst och där du förväntas bidra till att vi alltid försöker överträffa våra kunders förväntningar.  

Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Johan Berg                 
Branch Manager Construction
Telefonnummer: 070-385 38 58                

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 oktober, urval sker löpande. Din ansökan skickar du via jb@brim.se. Märk ansökan med ”Ansökan förmedlare”.

Brim är ett företag inom Gallagher som är den internationella mäklardivisionen hos Arthur J. Gallagher & Co (NYSE: AJG). Gallagher är ett globalt försäkringsmäkleri som erbjuder försäkringar, återförsäkringar och risk management till företag, institutioner och myndigheter. Gallagher är ett Fortune 500-företag.

Stockholm
jb@brim.se
c41e411d (anges alltid vid ansökan)
2022-09-23