Underwriter Motor
Länsförsäkringar Mäklarservice AB
Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade motoraffär som Underwriter Motor

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 120-tal engagerade medarbetare inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa Mäklarservice.

Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade motoraffär som Underwriter Motor.

Tycker du att det är viktigt med långsiktiga affärsrelationer och att arbeta med din kund i fokus? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge bästa möjliga service? Då kan det här vara jobbet för dig!

Under de senaste åren har den förmedlade sakaffären i Länsförsäkringar varit på en kraftig tillväxtresa, den resan har vi ambitionen att fortsätta vara på.
Nu söker vi en Underwriter Motor för tillsvidareanställning med placering i Göteborg med tillträde så snart som möjligt.
         
Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med den förmedlare företagsmotoraffären vilket främst innebär att arbeta med flerfordonavtal samt offentligt upphandlad affär men det inkluderar även flytande försäkring.

Affären ägs fullt ut av Länsförsäkringsbolagen och vårt uppdrag är att sälja, förvalta och utveckla den.

Som Underwriter motor på Länsförsäkringar Mäklarservice är du förmedlarens kontakt in i Länsförsäkringsgruppen och vi arbetar uteslutande på uppdrag av de 23 länsförsäkringsbolagen vilket innebär en konstant dialog med respektive länsbolag inför viktiga affärsbeslut där det slutliga mandatet alltid ligger hos länsbolaget.

Du kommer att ingå i ett team av medarbetare som är sammansatt för att täcka in de kunskaper som behövs för underwriting, försäljning och förvaltning. Ditt uppdrag inriktar sig främst på underwriting och försäljning. Mäklarservice bedriver sin verksamhet på fyra orter, Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall och vi arbetar enbart mot våra samarbetspartners som är försäkringsförmedlarna runt om i landet. Inom ramen för uppdraget ingår att träffa kollegor och samarbetspartners med viss regelbundenhet vilket innebär en del resor i tjänsten som du behöver vara beredd på.

Din bakgrund och profil
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Du gillar att ge service både via telefon och mejl, du är lösningsorienterad men det är viktigt för dig att saker blir rätt och du gillar även det fysiska mötet.

Du kan strukturera ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För dig är det självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service på bästa sätt och du drivs av att sätta och jobba mot dina mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med den förmedlade marknaden i någon av dina tidigare yrkesroller. Ett krav är att du har erfarenhet inom företagsmotor och det är meriterande om du även har en bakgrund inom underwriting, försäljning eller skador.
    
Vår organisation
Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer. Du blir en del av vår lärande organisation där vi delar med oss av kunskap och lär av varandra i små ständiga förbättringar.
          
Information och ansökan  För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Pierre Petersson
Försäljningschef Motor Länsförsäkringar Mäklarservice
Mobil 076-69 76 003
            
Frida Hermansdotter
Facklig kontaktperson för Forena
Telefon 079-06 12 042

Välkommen med din ansökan med CV senast den 9 dec som du registrerar i vårt HR-system via lansforsakringar.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Göteborg
5358f88a (anges alltid vid ansökan)
2022-11-15