Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Watercircles Sverige AB
Är du vår nya stjärnsäljare?

Vi på WaterCircles behöver förstärka vårt team med målinriktade försäkringsrådgivare med säljfokus till vår säljavdelning. Om du är positiv, energisk, brinner för försäljning, har ett eget driv och trivs med utmaningar i ditt arbete så får du inte missa denna möjlighet!

WaterCircles är ett nytänkande försäkringsbolag som befinner sig i en expansiv fas och söker nu nya försäkringsrådgivare med säljfokus för att stärka säljteamet. Arbetsplatsen präglas av glädje, laganda, gemenskap och att hårt arbete lönar sig. Ambitionsnivån är hög och är du en driven person som vill ha möjlighet att själv påverka din lön – då är WaterCircles rätt företag för dig. På WaterCircles får du de verktyg som krävs för att lyckas i rollen som säljare. Då bolaget räknar med att hålla en hög expansiv takt så kommer det att finnas goda karriärmöjligheter inom företaget.

Om jobbet

Tjänsten är på heltid och kommer att tillsättas så fort rätt personer har hittats. Som säljare/försäkringsrådgivare använder du telefon och dator som dina främsta verktyg. Arbetsuppgifterna består av att kontakta befintliga och nya kunder med ambitionen att skapa sund försäljning och långvariga kundrelationer. Du kommer att ingå i ett team på ca 15 personer.

WaterCircles erbjuder

Du får en god grundlön samt provision baserad på din försäljning och kvaliteten i din rådgivning. Det finns inget tak på hur mycket du kan tjäna hos oss. Du styr helt och hållet din lön utefter din prestation. Vi ser till att du får utbildning och alla certifikat som krävs för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner att de har möjligheten att utvecklas, därför sker löpande utbildningar och coachning för att bredda dina kunskaper och färdigheter. När du börjar ditt arbete hos oss får du genomgå en grundlig försäkringsutbildning för att få den kunskap du behöver om våra produkter.

Vi sitter i ljusa kontorslokaler i Kista med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Kista galleria. Du får gratis tillgång till gym.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning. Du är social och duktig på att bygga relationer med andra människor. Du trivs med att arbeta i team, är positiv och duktig på att stötta dina kollegor. I denna rekrytering har vi inget krav på någon specifik utbildning eller branscherfarenhet, det viktigaste är att du passar in i vår målprofil och har rätt egenskaper för tjänsten.

Du älskar försäljning och kundkontakter
Du är proaktiv, driven och engagerad
Du sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem
Du strävar hela tiden efter att bli bättre
Du är seriös, trovärdig och professionell


Om anställningen

Tjänst: Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Lön: Fast lön med attraktiv provision
Friskvårdsbidrag
Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8.00-16:45
Språkkrav: Svenska

Stockholm
domini.halef@watercircles.se
14f3fc20 (anges alltid vid ansökan)
2022-11-24
Domini Halef