Motorskadereglerare
ICA Försäkring AB
Motorskadereglerare till ICA Försäkring

Vi söker dig som med driv och engagemang vill vara med att fortsätta utveckla vår skadeavdelning på ICA Försäkring. Skadeavdelningen växer och vi behöver nu förstärka vårt motorskadeteam med ytterligare en kompetent skadereglerare.

Om jobbet som Motorskadereglerare

Du ingår i ett team motorskadereglerare och motortekniker som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande samt en smidig och effektiv skadereglering. Utöver kundkontakter har du även dagliga kontakter med exempelvis andra försäkringsbolag, verkstäder och våra samarbetspartners. 

I rollen som motorskadereglerare kommer du att ta emot nya och pågående skadeärenden per telefon och e-post för att sedan driva ärendet vidare i processen. Du kommer att hantera alla typer av motorskador och kommer att följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att ett beslut fattas. Det innebär att du kommer administrera skadan, fastställa skadeorsak och omfattning, utreda och ta beslut i ersättningsfrågor utifrån villkor, gällande lagstiftning och praxis samt på ett informativt sätt lämna besked till kunden.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och har minst 5 års erfarenhet av motorskadereglering, du får gärna ha genomgått motorskadereglerarutbildning på IFU eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av komplexa vållandebedömningar samt har haft omprövningsansvar i tidigare roll. ICA Försäkrings skadeavdelning är en grupp där vi har en god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du är driven och positiv. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation värdesätter vi en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt att på ett pedagogiskt sätt förklara hur du kan hjälpa kunderna. Det är även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter och tempo samt att du har lätt för att fatta snabba och genomtänkta beslut. Du har en positiv inställning samt trivs med att arbeta i en organisation som emellanåt präglas av snabbt tempo och hög arbetsbelastning. Du delar självklart våra värderingar enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.

Läs mer om livet på ICA här

Vad händer nu?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Schwaiger, Motorskadechef på telefon 072 085 30 88 eller mejl asa.schwaiger@ica.se.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på något av våra kontor i Solna i Stockholm, Borås eller Växjö. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 10 februari.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall även utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringen.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

Stockholm, Borås eller Växjö
454217e1 (anges alltid vid ansökan)
2023-01-19