Head of International, Risk & Broking
Willis Towers Watson Sweden AB
Head of International, Risk & Broking

Head of International till WTW

WTW i Sverige befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi söker nu en ny Head of International til vårt Corporate Risk and Broking-team.

Rollen

I rollen som Head of International har du ett brett ansvarsområde, där du har ett resultatansvar för segmentet samtidigt som du arbetar med att utveckla vårt värde-erbjudande till våra kunder. Du ansvarar för strategiplanering, lönsamhet, tillväxt och försäljning. Du leder våra Client Executives och Client Advisors inom segmentet, säkerställer en smidig kundupplevelse samt ökar vår befintliga portfölj. Dessutom har du en aktiv roll i rekryteringsprocessen av nya medarbetare.

Inom segmentet International arbetar vi som generalister med stöd och support från våra specialister.

Du kommer att ha ett team på 15 direktrapporterande. Våra medarbetare inom segmentet är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som ledare för segmentet International rapporterar du till Head of Corporate Risk & Broking och ingår i affärsområdets ledningsgrupp. Du bidrar till strategiarbetet, utveckling och tillväxt av hela affärsområdets verksamhet. Det finns en stor tillväxtpotential inom segmentet. I rollen ingår en egen kundportfölj du aktivt bearbetar, förvaltar och utvecklar.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka och driva verksamheten framåt.

Om dig

Vi söker dig som har en bred kunskap inom samtliga försäkringsområden, minst 5–10 års försäkringserfarenhet samt minst 5 års ledarerfarenhet från försäkringsbranschen och en vana av internationella kunder. Tidigare erfarenhet från försäkringsförmedling och försäljning är meriterande.

Som person är du driven och professionell i ditt bemötande samt arbetar prestigelöst och teamorienterat. Du visar starka ledarskapsegenskaper för att hantera ett team av direktrapporterande.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift.

Placeringsort är Stockholm, Göteborg eller Malmö. Resor ingår i tjänsten, ca 1–2 gånger per vecka.

Om Oss
WTW är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med rötter tillbaka till 1828 verkar WTW idag på samtliga kontinenter med mer än 45 000 anställda i 140 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag närmare 200 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg och Malmö.

Transforming New Tomorrows

Equal Opportunity Employer

Stockholm, Göteborg eller Malmö
magnus.andren@wtwco.com
12b0a10c (anges alltid vid ansökan)
2023-01-23