Trafikskadereglerare
Trafikförsäkringsföreningen
Trafikskadereglerare till Trafikförsäkringsföreningen

På TFF:s skadeavdelning arbetar ett 20-tal medarbetare med att lämna ersättning till de som skadats eller fått något förstört av ett oförsäkrat eller okänt fordon. Även den som råkat ut för en skada i trafiken utanför Sverige kan få hjälp av oss. Vi söker nu ytterligare en ny erfaren trafikskadereglerare! 

Motorskadegruppen, som är en del av vår skadeavdelning, består idag av 12 medarbetare fördelade på tre grupper - Frontoffice, Sakskador och Utlandskador. Som trafikskadereglerare tillhör du sakskador och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända och oförsäkrade fordon.

Känner du igen dig i beskrivningen nedan? Då vill vi att du söker tjänsten!

  • Du har flera års erfarenhet av reglering av trafikskador och har arbetat med att utreda och tolka begreppet skada i följd av trafik
  • Du visar engagemang i arbetet mot uppsatta mål, både individuellt och som en del av ett team
  • Du är lyhörd, flexibel och har ett stort intresse av att hjälpa andra
  • Du är positiv och har ett strukturerat arbetssätt

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta teamchef Michaela på tfn, 08-522 782 78. Vill du kontakta våra fack så når du Forena via mejladress forena@sfadm.se. Vår Sacoförening når du via akavia@sfadm.se.

Mer om Trafikförsäkringsföreningen

Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för Sveriges trafikförsäkringsbolag och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF:s huvuduppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända, oförsäkrade och utländska fordon, att ta ut en lagstadgad avgift (trafikförsäkringsavgift) av ägare till oförsäkrade motorfordon samt att delta i det internationella trafikförsäkringsarbetet. Inom TFF finns drygt 100 medarbetare som i huvudsak arbetar inom områdena kundtjänst, juridik, skadereglering och affärsutveckling. TFF är en del av Svensk Försäkring i Samverkan. Läs mer på www.tff.se.

Stockholm
1859d65c (anges alltid vid ansökan)
2023-03-09