Skadereglerare Personskador
Crawford & Company (Sweden) AB
Personskadereglerare

Crawford & Company (Sweden) AB

Personskadereglerare

Crawford i Sverige är en del av en av världens ledande oberoende skaderegleringsfirmor Crawford & Company Inc, som är noterat på NASDAQ. Våra kunder är, bland andra, svenska och internationella försäkringsbolag och kommun- eller företagsägda captives. På Crawford är vår ledstjärna nöjda kunder och kvalitet i fokus! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Crawford omfattas av försäkringsbranschens kollektivavtal.

Crawford & Company (Sweden) AB söker Personskadereglerare med placering på vårt kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Malmö

Om tjänsten: Crawford & Company (Sweden) AB söker dig med erfarenhet av försäkringsmedicinsk utredning och ersättning på skadeståndsrättslig grund. Du hanterar alla typer av skador och har ett helhetsansvar för dina kunder. Samarbete och erfarenhetsutbyte är en självklar del av din arbetsdag. Till din hjälp har du erfarna kollegor och medicinska rådgivare. Du kommer jobba i vår grupp som i dag består av sex medarbetare och nu behöver vi förstärkning med två personer som är prestigelösa, lyhörda, flexibla, noggranna och med ett brinnande intresse för skadereglering. Du kommer att arbeta i olika datasystem, varför god IT-vana är en fördel. Det kan även förekomma viss riskbedömning i dina arbetsuppgifter.

Din Profil
Vi söker dig som tidigare jobbat med personskadereglering från försäkringsbolag och/eller andra skaderegleringsföretag. Vi lägger givetvis även mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Arbetet innebär främst skriftlig kontakt, men även muntlig kontakt förekommer med kunder, skadelidande, ombud, myndigheter, m.m. varför det är viktigt att du har erfarenhet från skadereglering, samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du bör också vara van vid att läsa och tolka villkor. Någon form av medicinsk bakgrund, exempelvis vårdbiträde eller sjuksköterska är meriterande men inget krav.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag är den 7 april, men vänta inte med att söka, urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Om du börjar hos oss: Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet. Personskadegruppen består idag av sex medarbetare placerade på vårt kontor i Stockholm.

För mer information: För frågor kontakta tillsättande chef Tobias Gustafsson, tobias.gustafsson@crawco.se telefon: 072 077 27 26 eller Head of Operations Anna Werner, anna.werner@crawco.se telefon: 072 077 61 28.

Intresserad?
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 april 2023.

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall
anna.werner@crawco.se
4127d522 (anges alltid vid ansökan)
2023-03-09