Skadereglerare
Amtrust Insurance Services Sweden AB
Skadereglerare i Stockholm

Amtrust Insurance Services Sweden AB expanderar och vi letar efter dig som är intresserad av ett omväxlande arbete i högt tempo till vår skaderegleringsavdelning. Vi sitter centralt i lokaler på Linnégatan på Östermalm i Stockholm.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på ett företag under ständig utveckling. Du har tidigare erfarenhet av skaderegleringsarbete och kompletterar vårt existerande team på 15-20 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Skadereglering av olika typer av försäkringslösningar
 • Besvara kundförfrågningar på epost och telefoni
 • Administrations- och rapporteringsarbete
 • Utformning beslutsbrev och övrig kundkommunikation


Kvalifikationer

Du arbetar redan idag inom försäkringsbranschen, alternativt har gjort det under de senaste åren och har följande kvalifikationer:

 • 1 års erfarenhet i en motsvarande roll som skadereglerare
 • Goda kunskaper i svenska
 • Goda kunskaper i engelska eftersom vi är en del av en engelsktalande koncern. Övriga språk är meriterande
 • God datorvana med erfarenhet av arbete i Outlook och Microsoft Office
 • Lagspelare med erfarenhet av att arbeta i team


Personliga egenskaper

 • Noggrann och strukturerad
 • Målmedveten och beslutsam
 • Ansvarstagande kring din egen leverans och tidplan
 • Positiv inställning med en god samarbetsförmåga
 • Serviceinriktad
 • Flexibel


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten avser en heltidstjänst och vi har schemalagda arbetsdagar. Kontoret ligger på Linnégatan 14 på Östermalm.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Jonatan Brunnelöv på jonatan.brunnelov@amtrustgroup.com. Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att maila din ansökan och CV senast 30/4 – 2023.

Urval sker löpande.

Information om bakgrundskontroll

Vid anställning hos AmTrust Insurance Services Sweden AB (AmTrust) kommer vi att utföra en bakgrundskontroll. Omfattningen av kontrollen är beroende av vilken roll du kommer att ha på bolaget. För arbete med försäkringsförmedling kommer en kontroll att göras enligt de krav som lagen (2018:1219) om försäkringsdistribution samt Finansinspektionens föreskrifter (2018:10) om försäkringsdistribution ställer.

AmTrust Insurance Services Sweden AB är ett av AmTrust Nordic Holding AB ägt bolag fokuserat på försäkringsförmedling och skadereglering. Generalagenten AmTrust Nordic AB etablerades 2005 och är ett helägt dotterbolag (till AmTrust International Underwriters DAC) inom den amerikanska försäkringskoncernen AmTrust. Vi är specialiserade på partnerdistribuerade försäkringslösningar inom bl.a. telekom, bank & finans, energi och retail. På global nivå är vi ca 6.000 anställda varav ca 50 anställda inom AmTrust Nordic med kollegor i Stockholm och Oslo.

Information om hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer bara att behandlas inom AmTrust. Vid anställning kommer vissa av dina uppgifter även att delas med andra bolag inom koncernen. AmTrust är personuppgiftsansvariga och ansvarar därmed för behandlingen av personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen.

Personuppgifterna kommer att användas för rekryteringsändamål. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är AmTrusts berättigade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringsprocessen. Efter avslutad rekrytering arkiveras uppgifterna för att kunna användas vid ett eventuellt överklagande av rekryteringen enligt till exempel diskrimineringslagstiftningen. När möjligheten att överklaga inte längre finns, kommer informationen att raderas.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till vårt dataskyddsombud dpo.nordic@amtrustgroup.com. Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter felaktigt kan du även vända dig till Integritetsskyddsmyndigheten (imy@imy.se).

Stockholm
jonatan.brunnelov@amtrustgroup.com
13f39fa9 (anges alltid vid ansökan)
2023-03-10