Skadereglerare Ansvar
Crawford & Company (Sweden) AB
Ansvarsskadereglerare

Crawford & Company (Sweden) AB

Ansvarsskadereglerare

Crawford i Sverige är en del av en av världens ledande oberoende skaderegleringsfirmor Crawford & Company Inc, som är noterat på NASDAQ. Våra kunder är, bland andra, svenska och internationella försäkringsbolag och kommun- eller företagsägda captives. På Crawford är vår ledstjärna nöjda kunder och kvalitet i fokus! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. I Sverige är vi ca 50 medarbetare med kontor i Sundbyberg, Sundsvall, Göteborg och Malmö. Crawford omfattas av försäkringsbranschens kollektivavtal.

Crawford & Company (Sweden) AB söker en ansvarsskadereglerare med placering på vårt kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Malmö

Arbetsuppgifterna består i att utreda om inträffade skador omfattas av försäkringen och våra kunders eventuella skadeståndsskyldighet enligt gällande rätt. Du följer ärendet från anmälan till dess att ärendet är färdig reglerat. Skaderegleringen sker på uppdrag av såväl svenska som utländska uppdragsgivare vilket innebär att en del av arbetet kommer att ske på engelska.

Din profil
Vi söker dig som har juristexamen samt att du har goda kunskaper och erfarenhet inom försäkrings- och skadeståndsrätt. Du har några års erfarenhet av ansvarsskadereglering från försäkringsbolag och/eller skaderegleringsföretag. Vi lägger givetvis även mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten gäller att du skall vara en självgående och drivande person som tycker om att ha direktkontakt med våra uppdragsgivare och deras kunder. Arbetet kräver vidare att du har ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Om du börjar hos oss:
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet. Ansvarsskadegruppen består idag av 14 medarbetare placerade på våra kontor i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Malmö.

För mer information
Vill du veta mer går det bra att kontakta rekryterande gruppchef Fredrik Omdal på telefon: 010-410 70 42 eller mejl: fredrik.omdal@crawco.se.

Intresserad?
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Din ansökan vill vi ha senast den 13 april 2023.

Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Malmö
fredrik.omdal@crawco.se
ad03fd0c (anges alltid vid ansökan)
2023-03-14
Fredrik Omdal